Rostbíf se zeleninovým salátem
26.10.2013 11:36
Pro 4 osoby:
Ingredience:
- 2 středně velké brambory
- 360 g anglického rostbífu nakrájeného na tenké plátky
- 220 g fazolových lusků s odstraněnými špičkami
- 30 g olivového oleje
- 16 cherry rajčátek
- bazalka
- sůl
- pepř
Postup:
Smíchejte olej s několika nakrájenými lístky bazalky, nastrouhanou kůrou z půlky citronu, špetkou soli a pepře. Nechte odležet. Uvařte brambory ve slupce. Oloupejte a nakrájejte na kousky. Uvařte i fazolové lusky. Sceďte je, nechte zchladnout a nakrájejte je na kousky. Rozkrojte cherry rajčátka na půlky. Smíchejte rajčata s fazolovými lusky a bramborami a ochuťte zálivkou z oleje. Rostbíf podávejte doplněný připraveným salátem.