Předkrmy

V této rubrice nejsou žádné články.

Předkrmy

Hovězí carpaccio s rukolou a parmezánem

29.10.2013 16:52
Hovězí carpaccio s rukolou a parmezánem je rychlé a jednoduché jídlo, které nevyžaduje žádné speciální úpravy. Carpaccio vynalezl Giuseppe Capriani v roce 1950, kdy jej servíroval během výstavy obrazů autora Vittoria Carpaccia. Na oslavě byla také hraběnka Amalia Nani Mocenigo, která musela...

Rostbíf se zeleninovým salátem

26.10.2013 11:36
Pro 4 osoby: Ingredience: 2 středně velké brambory 360 g anglického rostbífu nakrájeného na tenké plátky 220 g fazolových lusků s odstraněnými špičkami 30 g olivového oleje 16 cherry rajčátek bazalka sůl pepř Postup: Smíchejte olej s několika nakrájenými lístky bazalky, nastrouhanou kůrou...

Rozmarýnové toasty se zeleninou

26.10.2013 11:32
Pro 4 osoby: Ingredience: 240 g žlutých a červených paprik 4 krajíce celozrného chleba 100 g cukety 30 g olivového oleje rozmarýn sůl Postup: Zeleninu nakrájejte na proužky, rozložte na plech, pokapejte olejem a dejte péct na 25 minut při 170 stupních. Krajíce chleba rozkrojte na poloviny,...

Mozzarella s grilovanou zeleninou

26.10.2013 11:21
Pro 4 osoby: Ingredience: 400 g buvolí mozzarrely 250 g lilku 70 ml olivového oleje 2 rajčata majoránka sůl Postup: Do mísy najĺijte 50 ml oleje, přidejte větší snítku čerstvé majoránky, špetku soli a promíchejte. Očištěné lilky nakrájejte na kolečka o šířce 1 cm a poté na kostičky....

Krevetový koktejl

09.07.2013 21:24
Krevetový koktejl je jeden z nejznámějších předkrmů, který je oblíbený nejen v Itálii. Následující recept je jednoduchý a rychlý, tudíž praktický i pro ty, kteří v kuchyni příliš nevynikají. Pokrm je vhodný jako předkrm při obědu i večeři.  Pro 4 osoby Doba přípravy: 20 minut Ingredience na...

Uzený losos s cherry rajčátky

09.07.2013 20:53
Doba přípravy: 10 minut Počet osob: 2 Ingredience: 10 cherry rajčátek balíček uzeného lososa hrst rukoly olivový olej citrón sůl pepř pečivo Příprava: Plátky uzeného lososa buď rozložíme na talíř v celku, nebo jej můžeme rozřezat na menší proužky. Rozloženého lososa ozdobíme lístky rukoly...

Předkrm z prosciutta a artyčoků

10.03.2013 17:10
Doba přípravy: 30 minut Doba pečení: 30 minut 8 artyčoků 100 gramů prosciutta 100 gramů grisinů (italské tyčinky) 80 gramů másla 1 lžička mouky 1 dl smetany 1/4 litru mléka  šťáva z jednoho citrónu sůl pepř Příprava: Připravte bešamel. V hrnci roztopte 20 gramů másla, jakmile...

Citrony plněné tuňákovým krémem

23.10.2012 20:19
Pro 4 osoby Doba přípravy: 30 minut Doba vaření: 7 minut   Ingredience: kapary v octovém nálevu 15 g lžíce nasekané pažitky 2 lžíce šťávy z citronu 4 velké citrony 50 g černých a zelených oliv bez pecek 160 g tuňáka v oleji 4 vejce 100 g majonézy Příprava: Vejce uvaříme na tvrdo,...

Kachní paštika v krustě

22.10.2012 22:45
Pro 4 osoby Doba přípravy: 150 minut   Ingredience: 1 malá kachna 250 g čerstvého slaniny 100 g hovězího morku  200 g telecího masa dvě likérové ​​sklenice brandy 100 g žampionů 1 cibule 2 šalotky 1 mrkev 1 sáček sušené želatiny 500 g mouky 250 g másla 2 vejce 1 svazek...