Mořské plody a ryby

V této rubrice nejsou žádné články.

Mořské plody a ryby

Pstruh v piniových oříšcích

26.10.2013 11:54
Pro 4 osoby: Ingredience: 800 g pstruha 600 g brambor 250 g cherry rajčátek 50 g piniových oříšků sušené a čerstvé oregano olivový olej mouka sůl Postup: Oloupejte brambory a nakrájejte na plátky. Rajčata rozpulte a spolu s bramborami posypte sušeným oregánem, osolte a zastříkněte...

Kalamary na česneku a citrónu

09.07.2013 23:42
Kalamary na česneku a citrónu jsou velice jednoduché a chutné. Milovníci mořských plodů ocení lehkost pokrmu i příjemné aroma.  Doba přípravy: 15 minut Počet osob: 4 Ingredience: 1,2 kg kalamárů 80 g másla 1 lžíce olivového oleje 4 stroužky česneku 3 lžíce petržele šťáva z 1 citrónu 1...

Mořský vlk na slanině a pomeranči

09.07.2013 23:10
Mořský vlk s anglickou slaninou a cibulí ve sladko-kyselé omáčce z pomerančů je velmi chutný a lehký pokrm. Delikátní maso z mořského vlka s křupavou slaninou, rozmarýnem a karamelizovanou cibulí ve sladkokyselé omáčce z pomerančové kůry si určitě zamilujete. Zvláštní kombinace ingrediencí dodává...

Humr po katalánsku

09.07.2013 22:41
Humr po katalánsku je jednoduchý a velmi chutný pokrm. Skládá se z humra, rajčat a červené cibule. Mužeme jej podávat jako předkrm i hlavní chod. Na recept můžeme použít i langustu nebo krevety.  Doba přípravy: 20 minut Počet osob: 2 Ingredience: 1 humr (asi 1 až 1,2 kg, případně dva...

Mořský okoun s cibulí, česnekem a rajčaty

22.10.2012 21:39
Pro 4 osoby Doba přípravy: 10 minut Doba vaření: 15 minut Ingredience: 120-170 g mořského okouna (můžete jej nahradit pstruhem nebo makrelou) 2 šálky mléka 6 lžic olivového oleje 1 žlutá cibule (nakrájená na tenké plátky) 2 stroužky česneku (rozetřený) 1 šálek vypeckovaných oliv ½ šálku...