Hovězí maso
V této rubrice nejsou žádné články.
Hovězí maso
Hovězí biftek s mrkvovým pyré
29.10.2013 19:40
Pro 2 osoby:
Ingredience:
2 hovězí bifteky
2 mrkve
1/2 cibule
1 celer
bílé víno
olivový olej
sůl
vývar
Příprava:
Zeleninu osamhneme na trošce oleje, přidáme 1/2 skleničky bílého vína a nechte provařit. Přidejte 1 sklenici vývaru a vařte. Jakmile je zelenina měkká,...
Carbonade alla fiamminga
29.10.2013 19:35
Pro 4 osoby:
Ingredience:
500 g cibule
20 g másla
1 lžíce cukru
30 g mouky
2 lžíce vinného octu
330 ml piva
3 větvičky tymiánu
3-4 bobkové listy
2 plátky chleba
2 lžíce hořčice
100 g slaniny nebo špeku
olivový olej
800 g hovězího
sůl
Příprava:
Cibuli...
Tagliata al balsamico
29.10.2013 19:18
Pro 4 osoby:
Ingredience:
400 g hovězí svíčkové
sůl
pepř
olivový olej
Salsa:
5 bobulí z jalovce
250 ml balzamikového octu
2 tyčinky skořice
5 hřebíčků
Příprava:
Připravíme si maso tak, aby mělo pokojovou teplotu. Vezmem si balzamikový ocet, dáme jej do hrnce a při...
Roastbeef ve slané krustě
29.10.2013 19:15
Pro 4 osoby:
Ingredience:
1 kg hovězího roast beefu
2 kg hrubé mořské soli
2 větvičky rozmarýnu
5 bobkových listů
1 větvička tymiánu
Příprava:
Rozehřejte troubu na 200 stupňů. Maso můžete svázat, aby mělo tvar. Bylinky nasekejte na hrubo a maso v nich obalte. Připravte si vyšší...
Dušené hovězí
29.10.2013 16:40
Pro 4 osoby:
Ingredience:
cibule
celer
mrkev
olivový olej
1 sklenička červeného vína
mouka
sůl
pepř
1 litr vývaru
30 g másla
1 kg hovězího na guláš
Příprava:
Z hovězího maso odstraníme šlachy a přebytčný tuk. Nakrájíme jej na pravidelné kostičky. Maso lehce obalte do...
Tagliata di manzo
09.03.2013 22:19
Pro 4 osoby
Doba přípravy: 10 minut
Doba pečení: 10-12 minut
Ingredience:
800 gramů hovězího roštěnce nebo svíčkové
100 gramů rukoly
100 gramů cherry rajčátek
olivový olej
sůl
pepř
Příprava:
Maso posolte a osmažte na pánvi z každé strany maximálně 5-6 minut, tak aby bylo uvnitř...
Hovězí pečeně s cibulovou omáčkou -
22.10.2012 21:52
Pro 6 osob
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 2 hodiny
Ingredience:
1,5 kg hovězí pečeně
sůl a pepř
6 středních cibulí (oloupaných a nakrájených)
3 lžíce másla
120 ml zásmažky z másla, mouky, kuřecího vývaru, pepře a soli
2 šálky kuřecího vývaru
PŘÍPRAVA
V mase uděláme po celém povrchu...