Spaghetti al tonno - špagety s tuňákem

09.03.2013 23:04

Pro 4 osoby

Doba přípravy: 30 minut

 

Ingredience:

  • 500 gramů špaget
  • 200 gramů tuňáka v oleji
  • 250 gramů rajčatové omáčky nebo protlaku
  • 3 ančovičky
  • feferonka
  • stroužek česneku
  • sůl
  • pepř
  • petržel
  • olivový olej

Příprava:

Špagety uvaříme v osolené vodě dle doby přípravy na obalu. Mezitím na olivovém oleji osmahneme česnek, ančovičky a nakrájenou feferonku. Po dvou minutách přidáme tuňáka. Po pár minutách přidáme rajčatovou omáčku. Zhruba v polovině přidáme petržel. Osolíme a opepříme. Do pánve přidáme i připravené špagety. Špagety s tuňákem podáváme posypané parmezánem. Dobrou chuť!