Spaghetti al tonno - špagety s tuňákem
09.03.2013 23:04
Pro 4 osoby
Doba přípravy: 30 minut
Ingredience:
- 500 gramů špaget
- 200 gramů tuňáka v oleji
- 250 gramů rajčatové omáčky nebo protlaku
- 3 ančovičky
- feferonka
- stroužek česneku
- sůl
- pepř
- petržel
- olivový olej
Příprava:
Špagety uvaříme v osolené vodě dle doby přípravy na obalu. Mezitím na olivovém oleji osmahneme česnek, ančovičky a nakrájenou feferonku. Po dvou minutách přidáme tuňáka. Po pár minutách přidáme rajčatovou omáčku. Zhruba v polovině přidáme petržel. Osolíme a opepříme. Do pánve přidáme i připravené špagety. Špagety s tuňákem podáváme posypané parmezánem. Dobrou chuť!