Tagliata di manzo
Pro 4 osoby
Doba přípravy: 10 minut
Doba pečení: 10-12 minut
Ingredience:
- 800 gramů hovězího roštěnce nebo svíčkové
- 100 gramů rukoly
- 100 gramů cherry rajčátek
- olivový olej
- sůl
- pepř
Příprava:
Maso posolte a osmažte na pánvi z každé strany maximálně 5-6 minut, tak aby bylo uvnitř pěkně růžové. Pokud chcete oživit jeho chuť přidejte do pánve drcený česnek, rozmarýn nebo pár kuliček zeleného pepře. Poté maso výjměte a nechte chvíli odpočívat. Nakrájejte maso na plátky. Na talíři si připravte lůžko z rukoly a na půlky nakrájených cherry rajčátek. Na závěr můžete posypat vločkami parmezánu. Dosolit a dopepřit si může hovězí tagliatu každý sám dle libosti. Dobrou chuť!