Tagliata di manzo

09.03.2013 22:19

Pro 4 osoby

Doba přípravy: 10 minut

Doba pečení: 10-12 minut

 

Ingredience:

  • 800 gramů hovězího roštěnce nebo svíčkové
  • 100 gramů rukoly
  • 100 gramů cherry rajčátek
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř

Příprava:

Maso posolte a osmažte na pánvi z každé strany maximálně 5-6 minut, tak aby bylo uvnitř pěkně růžové. Pokud chcete oživit jeho chuť přidejte do pánve drcený česnek, rozmarýn nebo pár kuliček zeleného pepře. Poté maso výjměte a nechte chvíli odpočívat. Nakrájejte maso na plátky. Na talíři si připravte lůžko z rukoly a na půlky nakrájených cherry rajčátek. Na závěr můžete posypat vločkami parmezánu. Dosolit a dopepřit si může hovězí tagliatu každý sám dle libosti. Dobrou chuť!